Koersbal compleet met bruine- en gele koersballen


Koersbal compleet met bruine- en gele koersballen


Speelmat 8x2 meter

Artikelcode: 515501-SVTDe complete Koersbal, Indoor Bowls- of Carpet Bowlsset bestaat uit een koffer met daarin een meetlint, kleine witte bal (de jack) 4 bruine- en 4 gele koersballen (afzonderlijk gemerkt met gekleurde cirkels) met bias 3 (660 gram p.st.) een handleiding, een opberghoes en een sterke lichtgewicht koersbalspeelmat 8 x 2 meter, welke is voorzien van 1 afneembare veiligheids-& antikrullat aan de kopse kant van de mat.

De speelmat met groene toplaag, aan de onderzijde voorzien van een hechte antisliplaag, weegt slechts 22 kg en is om die reden in gebruik arbotechnisch verantwoord (plaatsen en opbergen). Bijkomend pluspunt is dat over de mat gelopen kan worden en dat deze gemakkelijk schoon te maken is (stofzuigen). Nog een pluspunt is dat de ballen niet in een spoor 'wegzakken' en soepel over de speelmat rollen.

Na het spelen van koersbal wordt de speelmat in de meeste gevallen keurig opgerold en opgeborgen. Zodra een koersbalspeelmat weer wordt uitgerold blijven de uiteinden vaak omhoog gekruld. Het terugvouwen van opstaande uiteinden is een bekend terugkerend ritueel. Verder speelt veiligheid een belangrijke rol. Bij een gemonteerde veiligheids- & antikrullat is het niet meer mogelijk om aan de speelzijde van de koersbalmat met schoenen "achter" de speelmat te blijven haken en blijven rolstoelen voor de speelmat staan. Speelmatten die voorzien zijn van een veiligheids- & antikrullat worden sneller opgerold en uitgerold !

Koersbalset compleet: 4 bruine- en 4 gele koersballen 3 bias, speelmat 8x2 meter met 1 afneembare Veiligheids- & Anti-krullat. Bestelnummer: 515501-SVT

Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij accessoires
Koersbal set 4/ bestelnr. 5155004-SVT    
Koersbal set 5/ bestelnr. 5155005-SVT    
Koersbal set 6/ bestelnr. 5155006-SVT