<< Vorige


Geheugenspel Ja, ik heb ém, versie B


Geheugenspel Ja, ik heb ém, versie B


Artikelcode: 950011Geheugenspel Ja, ik heb ém! Dit prachtige spel bestaat uit 6 gelamineerde A4 lottoborden waarop 6 verschillende afbeeldingen van 10x10 cm.  Bij elk bord behoren 6 fotokaarten van 10x10 cm die corresponderen met de foto’s op het bord.

Iedere deelnemer krijgt een A4 lottobord voor zich.
De spelbegeleider pakt een fotokaartkaart uit het spel en laat deze aan de deelnemers zien.( De deelnemers kunnen eventueel  kiezen of zij een een hond, een kat, een uil, een vlinder een vogel of een bloem willen zien.) Vervolgens zoeken de deelnemers op het voor hen liggende bord of de getoonde fotokaart erop staat afgebeeld. Als dat zo is mag de deelnemer de kaart houden en op het  lottobord leggen.

Dit spel stimuleert het observeren, het vergelijken en de fijne motoriek De fotokaarten zijn van  3 mm dik gelamineerd karton waardoor ze makkelijk zijn op te pakken en op de lottobord kunnen worden gelegd.

Degene die als eerste het bord vol heeft, heeft gewonnen. Het spel kan ook gespeeld worden als lottospel! De inhoud van het spel is:6 Lottoborden, formaat A4, 36 fotokaarten, 3mm dik en spelregels.

(*) Klik voor een grotere afbeelding van het artikel op de kleine afbeelding links onderaan.