Ergo- & Fysiotherapie

 | 

Fysioballen


Gymnastiek & Fysiobal, rood

Gymnastiek & Fysiobal, roodDe Gymnastiek en Fysiobal kan gebruikt worden om onder andere de balans en coordinatie te verbeteren. De bal is geschikt als hulpmiddel bij oefening van vestibulaire beweging en evenwicht. De bal heeft een uitstekende dynamische eigenschap, heeft een hoog draagvermogen en de kleinere diameters zijn zeer geschikt om als zitbal te gebruiken. De bal kan zacht worden opgepompt zodat deze zacht en soepel aanvoelt of juist hard worden opgepompt om deze goed te laten stuiteren.


Prijs en diameter? Klik op:Gymnastiek & Fysiobal, geel

Gymnastiek & Fysiobal, geelDe Gymnastiek en Fysiobal kan gebruikt worden om onder andere de balans en coordinatie te verbeteren. De bal is geschikt als hulpmiddel bij oefening van vestibulaire beweging en evenwicht. De bal heeft een uitstekende dynamische eigenschap, heeft een hoog draagvermogen en de kleinere diameters zijn zeer geschikt om als zitbal te gebruiken. De bal kan zacht worden opgepompt zodat deze zacht en soepel aanvoelt of juist hard worden opgepompt om deze goed te laten stuiteren.


Prijs & diameter? Klik op:Gymnastiek & Fysiobal, blauw

Gymnastiek & Fysiobal, blauwDe Gymnastiek en Fysiobal kan gebruikt worden om onder andere de balans en coordinatie te verbeteren. De bal is geschikt als hulpmiddel bij oefening van vestibulaire beweging en evenwicht. De bal heeft een uitstekende dynamische eigenschap, heeft een hoog draagvermogen en de kleinere diameters zijn zeer geschikt om als zitbal te gebruiken. De bal kan zacht worden opgepompt zodat deze zacht en soepel aanvoelt of juist hard worden opgepompt om deze goed te laten stuiteren.


Prijs & diameter? Klik op:Zitbal Classic Plus, rood 55 cm

Zitbal Classic Plus, rood 55 cmEen alternatief voor traditioneel zitmeubilair, correcte zithouding word automatisch aangeleerd, 55 cm diam. Bestelnummer: 541037


Zitbal Classic Plus, blauw 65 cm

Zitbal Classic Plus, blauw 65 cmEen alternatief voor traditioneel zitmeubilair, correcte zithouding word automatisch aangeleerd, 65 cm diam. Bestelnummer: 514037


Balschaal

BalschaalDeze kunststof balschaal is zeer geschikt om te gebruiken met de Classic Plus zitballen 47 en 60 cm diam. Klik voor de juiste diameter op details/bestellen.


Prijs en diameter? Klik op: