Gezelschapsspellen

 | 

Koersbal, Carpet-, Indoor- & Short-Mat Bowls

 | 

Koersbal speelmat


Koersbal- & Carpet Bowls speelmat 4x2 meter

Koersbal- & Carpet Bowls speelmat 4x2 meter
Met afneembare veiligheids- & antikrullat

Lichtgewicht speelmat van 4 x 2 meter (let op! speciale maat) voor het spelen van Koersbal, Indoor Bowls of Carpet Bowls. De speelmat is aan één voorzien van 2 afneembare veiligheids-& antikrullatten aan de kopse kanten en wordt met opberghoes geleverd. De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 12 kg.

Speciale maat 4x2 meter voor aangepaste spelsituaties Koersbal/Carpet Bowls/Curve Bowls!

Koerbal-speelmat:  
speelmat 4x2 meter met 2 afneembare Veiligheids- & Anti-krullatten.
Bestelnummer: 515509-SVTKoersbal- & Carpet Bowls speelmat 8x2 meter

Koersbal- & Carpet Bowls speelmat 8x2 meter
Met afneembare veiligheids- & anti-krullat

Lichtgewicht speelmat van 8 x 2 meter voor het spelen van Koersbal, Indoor Bowls of Carpet Bowls. De speelmat is voorzien van 2 afneembare veiligheids-& antikrullatten aan twee zijden van de kopse kant van de mat en wordt met opberghoes geleverd.  

De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 22 kg en is om die reden in gebruik arbotechnisch verantwoord (plaatsen en opbergen). Bijkomend pluspunt is dat over de mat gelopen kan worden en dat deze gemakkelijk schoon te maken is (stofzuigen). Nog een pluspunt is dat de ballen niet in een spoor 'wegzakken' en soepel over de speelmat rollen.

Na het spelen van koersbal wordt de speelmat in de meeste gevallen keurig opgerold en opgeborgen. Zodra een koersbalspeelmat weer wordt uitgerold blijven de uiteinden vaak omhoog gekruld. Het terugvouwen van opstaande uiteinden is een bekend terugkerend ritueel. Verder speelt veiligheid een belangrijke rol. Bij gemonteerde veiligheids- & antikrullatten is het niet meer mogelijk om aan de speelzijden van de koersbalmat met schoenen "achter" de speelmat te blijven haken en blijven rolstoelen voor de speelmat staan. Speelmatten die voorzien zijn van veiligheids- & antikrullatten worden sneller opgerold en uitgerold!


Koersbal-speelmat: 
speelmat 8x2 meter met 2 afneembare Veiligheids- & Anti-krullatten.
Bestelnummer: 515508-SVT

Zie ook bij accessoires voor anti-krullatten en een koersbaltrolleyMini koersbal- & Carpet Bowls speelmat 4x1 meter

Mini koersbal- & Carpet Bowls speelmat 4x1 meterLichtgewicht speelmat van 4 x 1 meter (let op! speciale maat) voor het spelen van Koersbal, Indoor Bowls of Carpet Bowls met mini bowls. De speelmat is aan beide speelzijden voorzien van afneembare veiligheids-& antikrullatten en wordt met opberghoes geleverd. De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 7 kg. Bestelnummer: 515510-VT


Maak uw keuze uit de 3 verschillende speelmatten: